Grote beurt

Tijdens jouw tweejaarlijkse grote beurt controleren we jouw auto op een uitgebreid aantal belangrijke punten. We zorgen ervoor dat de motorolie wordt ververst, het olie- en interieurfilter worden vervangen, een uitlijncontrole wordt uitgevoerd en jouw remmen worden gereinigd en gecontroleerd. We lopen alle onderdelen van jouw auto na op werking, slijtage en eventuele beschadiging.

Waarom is een grote beurt belangrijk?

De fabrikant van jouw auto adviseert regelmatig onderhoud te laten uitvoeren. Hierdoor blijft jouw auto veilig rijden en kunnen eventuele slijtage en problemen op tijd worden opgemerkt en verholpen. Het laten uitvoeren van onderhoud kan in de toekomst veel problemen voorkomen, omdat kapotte onderdelen verdere schade aan jouw auto kunnen veroorzaken.

Het overslaan van een grote beurt kan ertoe leiden dat je te lang blijft rijden met een mogelijk onbetrouwbare auto.

Wanneer heeft jouw auto een grote beurt nodig?

Volg het onderhoudsschema hieronder voor de grote beurt:

  • Rijd je in een oudere auto (6-7 jaar of ouder)? Dan is een grote beurt nodig na elke 2 jaar of na elke 30.000 kilometer.

  • Rijd je in een nieuwere auto (jonger dan 6 jaar)? Dan verschijnt er meestal een melding op jouw dashboard wanneer het tijd is voor een (grote) onderhoudsbeurt.

Wat is het verschil tussen de APK, kleine beurt en grote beurt?

De APK is een jaarlijkse verplichte keuring, terwijl de kleine beurt valt onder het standaard onderhoud van jouw auto. Net als de grote beurt, is de kleine beurt echter veel uitgebreider en omvat deze andere (en meer) controlepunten dan de kleine beurt.

Wij werken op afspraak

030-2619064
info@garage-goylaan.nl

Maandag - donderdag 7:45 tot 17:30
Vrijdag 7:45 tot 17:00 uur
Zaterdag gesloten

APK & Onderhoud

Diagnose & Reparatie

Alle merken

N

Leenauto - en fiets